Termostat MSD-4 med IR-Føler Termostat MSD-4 med IR-Føler
Micromatic 5406197

Termostat MSD-4 med IR-Føler

2 349 kr
19 på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

MSD4-IR er en 16A "alt-i-ett" DIN-termostat i Microtemp Sentralstyringssystem som bruker IR-føleren for måling av gulv- og romtemperatur. Alternativt kan MSD4 fungere som regulator. Dobbelt følersystem muliggjør regulering av romtemperatur og minimum/maksimum begrensning av gulvtemperaturen. Det gjør termostaten spesielt egnet for parkett og flis- eller steingulv. Termostaten monteres i veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH. IR-føleren skrus eller limes på vegg og drives av batteri type CR123A.

MSD4-IR er utstyrt med 2-polet bryter, 3 innstillingsknapper og et lettlest display med bakgrunnsbelysning som tenner ved betjening. Displayet har visning av temperatur, komfort-/sparetemperatur og tid. Termostaten har mulighet for fire temperaturnivåer i døgnet dersom den tilknyttes gateway MSW5 eller master MCS4-10. MIR4 IR-føler medfølger.

INFRARØD FØLER
Den trådløse IR-føleren måler både overflatetemperatur på gulv og romtemperatur. Føleren måler temperaturen på gulvoverflaten ved hjelp av infrarødt lys, noe som betyr at varmen reguleres etter overflatetemperaturen man kjenner med føttene, og ikke temperaturen nede i gulvet slik tradisjonelle gulvfølere gjør. Den trådløse IR-føleren er batteridrevet og kan monteres uten å lage hull i veggen. Dette gir en fleksibel løsning hvor man har mulighet til å omplassere føleren ved behov, og er spesielt egnet dersom man mangler føler i tilknytning til varmekablene i gulvet.
Batteritype: CR123A.

BESKYTTELSESFUNKSJONER
Galvanisk skille mellom sterkstrøm og følerkrets reduserer sjansen for elektriske støt og brann. Det er også følerbrudd og kortslutningsfunksjon på følerkretsen i termostaten. I tillegg består alle Microtemp av selvslukkende halogenfri plast.

MONTERING
MSD4 er beregnet for montering i veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH. MSD4 kan kombineres med Giras lekre rammer, RS-16 og UNI-systemene. MSD4 bygger kun 20 mm inn i veggboksen og er meget monteringsvennlig. IR-føleren monteres på vegg 1,5 meter over gulv, og minimum 0,5m fra annet elektronisk utstyr. Dette gjelder også avstand mellom termostat og IR-føler. Pass på at føleren ikke dekkes til, og unngå plassing hvor føleren blir utsatt for trekk og direkte sollys.

MICROTEMP SENTRALSTYRING
Microtemp Sentralstyring er en løsning for energieffektiv styring av elektrisk eller vannbåren gulvvarme uten å gå på bekostning av komforten. Løsningen er den eneste på markedet som kan tilby skjult installasjon med appstyrte termostater for skinnemontering, samt helt unike trådløse IR-følere. Gateway MSW5 for Microtemp Sentralstyring kan styre inntil 32 enheter/rom og kommuniserer trådløst med MSD4 veggmontert termostat, ESD4 skinnemontert termostat og MSA4 relèmodul for veggmontering. Signalrekkevidden er på omlag 100 meter i "åpent landskap", og inntil 5 av termostatene kan fungere som en forsterker/repeater for ytterligere 100 meter. Microtemp Sentralstyring leveres med ferdig definerte døgn- og spareprogrammer, men kan også enkelt tilpasses spesielle behov. Ved hjelp av vår plattformuavhengige WebApp for smarttelefon, nettbrett og PC/Mac får du enkel kontroll over varmen, uansett hvor du måtte befinne deg. Microtemp Sentralstyring er spesielt utviklet for norske forhold og behov.

Dokumentasjon

Spesifikasjoner

Tekniske data

Farge (RAL) 9010
Kapslingsgrad (IP) 21
Med display Ja
Montering På vegg/innfelt
Farge Renhvit

Utførelse

Batteritype CR123A
Effekt (W) 3600
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 84
Dybde (mm) 40
Høyde (mm) 84

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.