Termostat Microtemp WiFi MWD5 Termostat Microtemp WiFi MWD5
Termostat Microtemp WiFi MWD5 Termostat Microtemp WiFi MWD5
Termostat Microtemp WiFi MWD5 Termostat Microtemp WiFi MWD5
Micromatic 5493610

Termostat Microtemp WiFi MWD5

2 129 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Termostat Microtemp WiFi MWD5 er en 16A "alt-i-ett" digital urtermostat som kan styres med App for iOS og Android - uavhengig av hvor du befinner deg. Termostaten har 2-polet bryter, dobbelt følersystem, lærefunksjon, åpent vindu-funksjon og fabrikkinnstilt spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn. MWD5 er kompatibel med en rekke gulvsensorer. Termostaten er oppe og går etter bare 5 trykk, og tilkobling til WiFi og App er valgfri. Monteres i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH (Se tilbehør).

Dobbelt følersystem muliggjør regulering av romtemperatur og minimum/maksimumbegrensning av gulvtemperaturen. Dette gjør termostaten spesielt egnet for parkett og flis- eller steingulv. Termostaten har 2-polet bryter og kan styre en last på inntil 3600W. Lærefunksjonen innebærer at termostaten lærer seg når den må starte oppvarmingen for å oppnå temperaturnivåene som er satt i spareprogrammet. Den har i tillegg en åpent vindu-funksjon som gjør at den skjønner om man har åpnet et vindu eller en dør, slik at den ikke overkompenserer med varme mens man lufter. For en enda lekrere installasjon kan MWD5 kombineres med designrammer fra Gira.


APPSTYRING av Termostat Microtemp WiFi MWD5

MWD5 kan styres fra hvor du enn måtte befinne deg ved hjelp av vår intuitive og stilrene App for iOS og Android. Søk etter "Microtemp WiFi MWD5" i App Store eller Google Play for å laste den ned gratis. I Appen er det en installasjonsveiledning som gjør det enkelt å opprette en bruker og koble til termostatene. I
Appen kan du blant annet:
Gruppere termostater i soner etter behov
Enkelt tilpasse spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn
Sette ønskede termostater i feriemodus eller frostsikring
Tidsbegrenset overstyring av spareprogrammet for den enkelte termostat/sone med modusene "Boost", "Komfort" eller "Øko" for de gangene man avviker fra spareprogrammet

 

STEMMESTYRING VIA GOOGLE ASSISTANT 


Termostat Microtemp WiFi MWD5 kan nå også integreres i Google Home-appen og dermed styres med stemmen ved hjelp av Google Assistant. Det er nå mulig å sette MWD5 i system med panelovner, lys, varmepumper, solavskjerming og andre produkter så lenge de også er kompatible med Google Assistant. Med dette kan man kombinere flere produkter og styre de fra en og samme app. På sikt vil Google åpne for at man kan lage scenarioer slik at man kan styre alle tilknyttede enheter ved hjelp av egendefinerte kommandoer, og med det gjøre boligen et hakk smartere. *Avhenger av tilgjengelighet fra Alphabet, og er en gratis tjeneste som Micro Matic Norge AS forbeholder seg retten til å avslutte uten (for)varsel.


BESKYTTELSESFUNKSJON

 

Termostaten har galvanisk skille mellom sterkstrøm og følerkrets, noe som reduserer sjansen for elektriske støt og brann. I tillegg består alle Microtemp av selvslukkende halogenfri plast som ytterligere reduserer muligheten for branntilløp og spredning.MONTERING OG OPPSETT av Termostat Microtemp WiFi MWD5


Termostat Microtemp WiFi MWD5 bygger bare 22mm inn i veggboks og har den velkjente Microtemp monteringsvennligheten. Termostaten er beregnet for montering i standard veggboks eller direkte på vegg. Etter at strøm og føler er koblet til, er MWD5 oppe og går etter kun 5 trykk. Termostaten tilkobles WiFi manuelt eller med WPS. Appen inneholder en konfigurasjonsveiledning som gjør tilkoblingen svært enkel. Se gjerne vår film om oppstart og tilkobling til app for ytterligere informasjon om montering og konfigurering.

Spesifikasjoner

Tekniske data

Kapslingsgrad (IP) 21
Isolasjonsklasse II
Kommunikasjon WiFi
Materiale Kunststoff/termoplast
Med display Ja
Montering Innfelt
Farge Sementhvit

Utførelse

Maks belastning (A) 16
Sensor Motstandssensor
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 84
Dybde (mm) 40
Høyde (mm) 84

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.