Varmekabelmatte lavtbyggende

Varmekabelmatte lavtbyggende er som navnet sier i bunn og grunn en varmekabel som ligger ferdig festet på en matte som kan rulles ut på gulvet.


Se mer informasjon under produktbildene.
Se vårt sortiment av varmekabelmatte lavtbyggende her.

32 treff

Denne lavtbyggende typen kan legges steder hvor det av forskjellige grunner ikke ønskes å overbygge med mye masse. Varmekabelmatten kan klippes til for å tilpasse kabelen til rommet og andre gjenstander. 

Varmekabelmatte lavtbyggende gir den samme komfortable gulvvarmen som andre varmekabler og oppfattes som en meget behagelig form for varme. Mange bruker det på bad og i gang/inngangsparti, men kablene kan også benyttes i andre rom. Man kan velge forskjellige måter å styre varmen på, enten lokalt på en bryter eller med en form for smartstyring. Da kan man regulere varmen selv om man befinner seg et annet sted.

Vi fører varmekabelmatter fra Raychem og Millimat/Nexans. 

Viktig å tenke på når du velger varmekabelmatte lavtbyggende

  • Varmekabelmattene finnes i diverse lengder, men bredden på dem er 50mm. Dette gjør dem meget flexible for tilpasning i ethvert rom og til flere formål
  • Du kan velge blandt flere W/m². Hos oss fører vi:
    • 90W, 100W og 150W.
  • Ved tilkobling av de rette former for styring kan man oppnå relativt lave energikostnader. Da er de gunstige også for miljøet.