Milliclick Plate 8x590x790mm Milliclick Plate 8x590x790mm
Nexans 1008195

Milliclick Plate 8x590x790mm

187 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

MILLICLICK™ er trinnlydsplater med utfreste spor tilpasset MILLICABLE™ varmekabel. Platene er belagt med aluminiumsfolie, som sørger for jevn varmefordeling.

Platene har prefabrikkert spor med senteravstand 10 cm. I kombinasjon med MILLICABLE™ gir dette en flateeffekt på 60 W/m2, noe som er i tråd med de aller fleste parkett- og laminatleverandørers retningslinjer.

Systemet har flere fordeler da både trinnlydsdemping og gulvvarme oppnås i ett og samme produkt med en tykkelse på kun 8 mm. Det skal heller ikke benyttes noen form for støpemasse, ullpapp legges mellom plater og parkett /laminat.

MILLICLICK™ skal kun brukes sammen med MILLICABLE™ varmekabel, og er spesielt beregnet for parkett- eller laminatgulv.

Spesifikasjoner

Dimensjoner

Bredde (mm) 590
Lengde (mm) 790

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.