Flexwatt Varmefolie 100cm 60W/m², i Meter Flexwatt Varmefolie 100cm 60W/m², i Meter
Varmecomfort 5402012

Flexwatt Varmefolie 100cm 60W/m², i Meter

339 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Varmefolie 100cm fra Flexwatt er et ypperlig valg hvis du skal ha lavtbyggende varme i gulvet. Kjøpes i meter. Finnes i forskjellige bredder, fra 40cm til 143cm. 

 

  • Økonomisk i bruk
  • Enkel å legge
  • Godkjent under alle typer gulv
  • Lav byggehøyde

Egenskaper og detaljer

 

Dette er en solid varmefolie som er superenkel å legge. Passer for gulv hvor du ikke kan bygge mye opp, for eksempel ved rehabilitering. 

Trenger ikke støpes inn, men kan legges rett på isolasjonsplater fra Reflektor eller Depron. Dette gjør at det er en meget optimal løsning for alle slags gulv. 

Varmefolien tilpasses i lengden ved å klippe forsiktig med en saks. Husk riktig veggavstand.

Med en tilkoblingstang kan man enkelt koble varmefolien til det elektriske anlegget. Det brukes spesielle, godkjente tilkoblingsklemmer. 

Oppå varmefolien ruller man på 0,2mm plast hvis det skal legges laminat, parkett eller lignende oppå.

I forhold til standard varmekabel, er varmefolie 100 cm raskere på å regulere varme. Da spare man energi på temperaturreguleringen, særlig hvis man samtidig benytter seg av utstyr for nattsenking. Her kan man oppnå ønsket komforttemperatur på en så rimelig måte som mulig.

Når gulvet er i bruk bør man unngå å dekke til gulvet med store, heldekkende pledd eller tykke tepper. På denne måten virker temperaturreguleringen mest optimalt. 

Se flere spesifikasjoner nedenfor.

Oppsummering av Varmefolie 100cm fra Flexwatt

 

Flexwatt varmefolie 100cm er lavtbyggende og passer til alle gulv. Kan kombineres med andre bredder for å tilpasse gulvarealet. Den er enkel å legge og har lavt strømforbruk. 

Spesifikasjoner

Tekniske data

Isolasjonsklasse II

Utførelse

Watt/meter 60
Watt/m² 60
Merkestrøm (A) 10
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 1000
Matteareal (m²) 1
Tykkelse (mm) 0,95

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.