Smarthus Sensor

En Smarthus sensor er en viktig del av systemet i et smarthus.


Se mer informasjon under produktbildene.

Se våre smarthus sensorer her
 

7 treff

Disse kommer i mange forskjellige former og har mange forskjellige arbeidsoppgaver. De kan følge med på ting som temperaturen, lysmengden i et rom eller bevegelse i et gitt område.

Det finnes også smarthus sensorer for andre ting i et smart hjem. Informasjonen fra disse sendes til styresystemet sentralt, eller direkte til en enhet som i sin tur utfører en handling basert på informasjonen den mottar. 
Det kan eksempelvis være en lysføler i kombinasjon med en bevegelsesføler som gir beskjed til en lampe om at her er det folk i rommet og at da skal lampen lyse. Hvis den eller de som var i rommet går ut, kan dette tolkes av sensorene, som etter en gitt tid gir beskjed om at nå kan lyset slukkes.

Dette er ikke bare en moderne og elegant løsning, men fører til mindre strømforbruk og bedre styring av diverse elektriske komponenter i et hjem eller på arbeidsplassen.
Da det finnes forskjellige løsninger eller smarthus-systemer, samt leverandører, fører vi et bredt utvalg som skal passe med de forskjellige kravene til alle brukere.

Hva er viktig når du skal ha en smarthus sensor?

  • Alle komponentene i et smarthus system må være kompatible eller “snakke samme språk” 
  • Sørg for at du velger en smarthus sensor som kan følge med på det du skal styre og ikke er beregnet for noe annet
  • Du kan få komponenter som snakker direkte med det den skal styre og andre som må igjennom et styresystem
  • De forskjellige systemene har variert rekkevidde. Forsikre deg at du velger en løsning som passer i ditt hjem og der hvor du har tenkt å montere alle komponentene