Smart fjernkontroll

En smart fjernkontroll kan brukes enten alene eller i kombinasjon med andre smart produkter.


Se mer informasjon under produktbildene.

Se våre smarte fjernkontroller her

9 treff

En smart fjernkontroll kan være så små at de kan tas med overalt og festes på et nøkkelknippe og andre er større. Uansett får du masse kapasitet og muligheter til å styre diverse elektriske komponenter i hjemmet ditt. Lyset er bare en av mulighetene. Hvis du begynner med én for lyset i stuen, kan det fort være at du får lyst til å utvide systemet ditt til andre rom også.
Noen smart fjernkontroller kommuniserer direkte med det den skal styre, andre kan kobles over nettverket ditt til en styresentral, og noen kan også kobles mot en mobiltelefon. Noen kan også programmeres etter ønske og behov i de forskjellige områdene. Da gjerne i forbindelse med en smarthus sensor. 
Alt dette gir deg et moderne og elegant preg i boligen din, samtidig som du får bedre kontroll på strømforbruket i boligen din.

Hva er viktig når du skal ha en smart fjernkontroll?

  • Noe det kan være bra å tenke over er hvor mange kanaler du ønsker å styre. Hvis du kun trenger en 2-kanals smart fjernkontroll, kan det noen ganger likevel være smart å velge en med eksempelvis 4 kanaler for fremtidig utvidelse og behov
  • Det er mange leverandører med diverse funksjoner, sjekk at de passer overens
  • Rekkevidden på komponentene må tas i betraktning i forhold hjemmet ditt
  • En smart fjernkontroll kan være et bra alternativ til å hele tiden måtte frem med telefonen og inn i en app for å justere for eksempel lyset