Zim Z-WAVE dimmer 400W Hvit Zim Z-WAVE dimmer 400W Hvit
Unilamp Luzense 4509350

Zim Z-WAVE dimmer 400W Hvit

379 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Luzense Zim Z-WAVE dimmer er laget for gjøre huset smartere. Den kan monteres som en del av et helt smarthus-system, eller stå for seg selv. Med denne kan du dimme LED, samt eldre glødepærer og halogenlys.

 

  • Enkel innlæring

  • Dimmer LED, halogen og glødepærer

  • Kompatibel med de fleste Z-Wave gateway

  • Maks belastning 400W

Egenskaper og detaljer

 

 

I dag er det mer og mer vanlig at man velger en slags digital styring/overvåkning av det elektriske i en husholdning. Da kan man fjernstyre alt fra lys og varme, til ventilasjon og persienner med mer. Det kan enten gjøres i en byggeprosess, eller rom for rom.

Denne Z-Wave dimmeren får plass i en standard veggboks. Den har faseavsnitt dimming. Med en minimums-knapp kan man innstille minimum lysstyrke. Da dimmer man fra denne lysstyrken - opp til max. Kan tilkobles eksisterende bryter, da med impuls funksjonalitet.

Zim innfelt BoxDim og BoxSwitch kan inkluderes og benyttes på de fleste Z-Wave kontroller. Når dette settes opp sammen kan man lage en plan over de elektriske oppgavene i huset - som så styrer seg selv.

Se flere spesifikasjoner nedenfor.

Oppsummering av Luzense Zim Z WAVE dimmer 400W Hvit

Med denne får du en enkel inngang til et smarthus-system. Lysstyring kan være et enkelt og smart sted å begynne. Gjør hjemmet ditt smartere med enkle grep. Les mer om smarthus her.

Spesifikasjoner

Tekniske data

Halogenfri Nei
Kapslingsgrad (IP) 20
Kommunikasjon Z-Wave
Lysverdiminne Ja
Materiale Kunststoff/termoplast
Modell Dimmer
Montering Innfelt
Tilkoblingstype Skruklemme
Farge Hvit

Utførelse

DALI Nei
Effekt (W) 400
Maks belastning halogen (W) 400
Maks belastning led (W) 200
Maks belastning trafo (W) 200
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 45
Dybde (mm) 20,3
Høyde (mm) 45,5
Innfellingsdybde (mm) 20,3

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.