Populær
Dimmer Bluedim BT Hvit Dimmer Bluedim BT Hvit
Unilamp Luzense 1405990

Dimmer Bluedim BT Hvit

669 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Universaldimmer for LED og andre belysningslaster. 1 pol, tilkobles 1 fase (uten nulleder). Styres lokalt eller av andre brytere og komponenter i BlueDim serien. Universaldimmer. Astrour, timere, scenarier, gruppering etc settes enkelt via app. Kan styres fra internet ved bruk av Gateway.

 

Hvordan fungerer BlueDim systemet?
Bluedim er et nytt spennende system for styring av lys og elektriske apparater. Her kan man bygge seg opp fra en enkel dimmer, til store systemer. Disse kan gjerne integreres i enkle og populære systemer som Google Home og Alexa fra Amazon.

 

Hva kan man gjøre med BlueDim systemet?
Programmér automatiske dimmingscenarier, rom for rom, eller styr lyset i stua fra sofaen – Alt med kun et par klikk. I alle BlueDim-enhetene skjuler det seg en avansert multifunksjonell styringsenhet. BlueDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, og den skjulte dimmeren eller bryteren kan styres med vanlige impulsbrytere. Den kraftige 16A smartuttaket kan fjernstyre eller tidsstyre last av og på. TIlsvarende variant finnes med dimmingsfunksjon som kan styre 250W i f.eks. bord eller gulvlampe.

 

BlueDim App
BlueDim app er tilgjengelig for Apple/iOS og Android i Appstore og Google Play. Språk i app velges automatisk fra telefonens innstilte språk (norsk/svensk/finsk/engelsk/tysk).

 

Spesifikasjoner

Tekniske data

Halogenfri Nei
Kapslingsgrad (IP) 20
Kommunikasjon Bluetooth
Lysverdiminne Ja
Materiale Kunststoff/termoplast
Modell Veggdimmer
Montering Innfelt
Tilkoblingstype Skruklemme
Farge Hvit

Utførelse

Effekt (W) 250
Maks belastning halogen (W) 200
Maks belastning led (W) 200
Maks belastning trafo (W) 200
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 84
Dybde (mm) 46
Høyde (mm) 84
Innfellingsdybde (mm) 21

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.