BlueDim

BlueDim er et styringssystem allerede fra første komponent. Ta kontrollen over lys eller andre belastninger via lokal styring, telefon/nettbrett eller via innebygde tidsstyringer.


Se linker til BlueDim App lengre nede på siden og annen info.

12 treff

Systemet kan fjernstyres fra inne i huset eller fra hvor som helst i verden. Lyset i stuen, soverommet, kjøkkenet og gangen kan settes sammen i forhåndsprogrammerte scener så det er ideelt for TV-titting, hjemmearbeid, lek eller hyggelig samvær. Om du reiser bort, kan du enkelt få lyset til å gå av og på og gi inntrykk av at det er folk hjemme i huset.

Utelyset kan med det innebygde astrouret enkelt programmeres til å gå på når solen går ned og slå seg av når solen står opp. Om man ønsker å dimme det ned i løpet av natten er dette også mulig med de andre tilgjengelige timerne. BlueDim fungerer med Google Home og Alexa.

Hva kan man gjøre med BlueDim systemet?

Programmér automatiske dimmingscenarier, rom for rom, eller styr lyset i stua fra sofaen – Alt med kun et par klikk. I alle BlueDim-enhetene skjuler det seg en avansert multifunksjonell styringsenhet. BlueDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, og den skjulte dimmeren eller bryteren kan styres med vanlige impulsbrytere. Den kraftige 16A smartuttaket kan fjernstyre eller tidsstyre last av og på. TIlsvarende variant finnes med dimmingsfunksjon som kan styre 250W i f.eks. bord eller gulvlampe.

 

BlueDim App

BlueDim app er tilgjengelig for Apple/iOS og Android i Appstore og Google Play. Språk i app velges automatisk fra telefonens innstilte språk (norsk/svensk/finsk/engelsk/tysk).

I appen kan man tilknytte de BlueDim-enheter som finnes i nærheten. Det er en selvsøkende funksjon for dette. Alle enheter kan enkelt navngis.

Her er linker:

Last ned BlueDim app for iOS - Last ned BlueDim app for Android

Les mer om BlueDim her!