PN N-LINE Ferdigtrukket K Rør 3G2,5mm² 16mm (100m) PN N-LINE Ferdigtrukket K Rør 3G2,5mm² 16mm (100m)
PN N-LINE Ferdigtrukket K Rør 3G2,5mm² 16mm (100m) PN N-LINE Ferdigtrukket K Rør 3G2,5mm² 16mm (100m)
Nexans 1051920

PN N-LINE Ferdigtrukket K Rør 3G2,5mm² 16mm (100m)

1 999 kr
20+ på lager
Pris per meter: 19,99 kr
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

PN N-LINE Ferdigtrukket K Rør 3G2,5mm² 16mm er like enkelt som det høres ut: her får du 100 meter med ferdigtrukket k-rør 16mm - med PN ledere, jord + 2 til.

  • Ledere: Brun og blå +  jord
  • K rør som er lett å installere
  • Kan monteres helt ned mot -25C
  • Materiale: Polypropylen

Egenskaper og detaljer

Er du lei av å måtte trekke PN kabler i k-røret etter at veggen er på plass? Mangler du utstyret til å trekke med? Har du opplevd å ikke klare å trekke igjennom røret i ettertid, av forskjellige årsaker? Disse situasjonene kan medføre store ulemper, som at noe av veggen eller taket må demonteres igjen, eller at du blir stående uten det planlagte elektriske punktet. Dette medfører økte kostnader eller et mindre tilfredsstillende resultat. Det er kjedelig å ikke klare å gjennomføre som planlagt, og det å trekke kabler i rør selv er en krevende jobb.

Da er ferdigtrukket k-rør løsningen.

N-LINE® er produsert og testet i henhold til normen IEC61386, og tilfredsstiller alle krav i NEK 400 til elektroinstallasjoner i Norge. Rørene består av hvit polypropylen (PP). Korrugeringsprofilen er grundig gjennomtenkt slik at man får optimale installasjonsegenskaper, også helt ned mot -25C 

NB! Vær oppmerksom på at kabelproduktene inne i rørene kan ha varierende minimum installasjonstemperatur. Rørene er selvslukkende, og er testet og godkjent i henhold til de branntester som kreves i IEC61386.

 

Se flere spesifikasjoner nedenfor

Oppsummering av PN N-LINE Ferdigtrukket K Rør 3G2,5mm² 16mm

Ferdigtrukket K Rør er en enkel og billig måte å trekke PN i et elektrisk system. Den er enkel å installere og alle kabler er på plass med en gang. Her kan du være trygg på at kablene er trukket slik de skal - og at alle sikkerhetskrav er oppfylt.

 

Spesifikasjoner

Tekniske data

Halogenfri Nei
Ledertverrsnitt (mm²) 2,5
Materiale Polypropylen
Antall ledere 3
Farge Hvit

Utførelse

Min. installasjonstemperatur (°C) -40
Maks. installasjonstemperatur (°C) 70
Ledertverrsnitt (mm²) 2,5

Dimensjoner

Diameter (mm) 16
Lengde (m) 100
Ytre diameter (mm) 16

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.