TFXP Kabel MR Flex 4G6,0mm² Sort i Meter TFXP Kabel MR Flex 4G6,0mm² Sort i Meter
Nek Kabel 1019187

TFXP Kabel MR Flex 4G6,0mm² Sort i Meter

89 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Produktet er en videreutvikling og forbedring av PFXP 4g6 kabelen. Høyere brukstemperatur, som også tillater høyere belastning med samme ledertverrsnitt.
Se belastningstabell som refererer til installasjonstypene A2, B2, C, D2 og E. Den er fleksibel og lettere å håndtere og montere. Kabelen er dobbeltisolert og kan installeres i vegg, legges utendørs i kabelgrøft, som f.eks. ved tilkopling til utendørs skap etter NEK 399. Kabelen er UVbestandig, olje- og kjemikaliebestandig og beskyttet mot vanninntrengning. Produsert etter NEK HD 6603-3J som definerer spesielle krav vedrørende norske klimaforhold, som varighet i kalde omgivelser og. NEK Kabels TFXP MR Flex har bestått bøyetest og slagprøve for -25°C, og produseres og dokumenteres i henhold til CE og CPR.

TFXP MR Flex 4g6 kabel

Dette er en kabel som tåler det meste og er enkel å legge. TFXP MR Flex egner seg også til El-bil ladestasjoner, markise-, varmepumpe-, komfyr-, skjøtekabel og til bruk ved kaianlegg.

Spesifikasjoner

Tekniske data

Ledermateriale Kobber
Ledertverrsnitt (mm²) 6
Materiale PVC (Polyvinylklorid)
Med jord Ja
Antall ledere 4
Farge Svart

Utførelse

Maks tillatt ledertemperatur (°C) 90
Spenning (V) 230
Ledertverrsnitt (mm²) 6

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.