Ramme 2-hull Plus Havplast Sort Ramme 2-hull Plus Havplast Sort
Ramme 2-hull Plus Havplast Sort Ramme 2-hull Plus Havplast Sort
Elko Plus 1410682

Ramme 2-hull Plus Havplast Sort

132 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Ramme med 2 hull i ELKO Havplast Plus design. For bruk i innfelt installasjon, eller i kombinasjon med ELKO Plus påveggskappe med samme antall hull som ramme.
Ved montering av brytere må festeramme L339 el.nr: 14 107 70 benyttes. Kombinasjonsplaten leveres med avtagbart mellomstykke som kan fjernes ved montering av doble eller triple stikkontakter uten ramme. ELKO Plus havplastprodukter er det klare bærekraftige alternativet for elektrisk materiell. Havplastserien består av en andel resirkulerte fiskegarn, glassfiber og annen resirkulerbar plast for å opprettholde de elektriske egenskapene og brannsikkerheten. Samtidig er det gjort grep på innpakningen hvor plast og lim er fjernet fra forpakningen. Det er synlig at det er gjort et bærekraftig produktvalg i fronten på produktet, med den elegante havplastlogoen.

Dokumentasjon

Spesifikasjoner

Tekniske data

Farge (RAL) 9005
Halogenfri Ja
Kapslingsgrad (IP) 21
Materiale Termoplast
Farge Svart

Dimensjoner

Bredde (mm) 86
Dybde (mm) 11
Høyde (mm) 157

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.