Astrour for veggboks 2-pol BT 1-kanal MM7592 Astrour for veggboks 2-pol BT 1-kanal MM7592
Micromatic 1401639

Astrour for veggboks 2-pol BT 1-kanal MM7592

1 589 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

MM7592 Astro Uke BT, er et elektronisk 1-kanals døgn-/ukeur med astrofunksjon og mulighet for programmering via blåtann med appen "Save`n Carry by Micro Matic". Astrouret monteres i standard veggboks, har 2-polet bryter og leveres ferdig innstilt med norsk tekst i displayet.
Astrouret har automatisk veksling mellom sommer- og vintertid og tenner og slukker utelyset etter soloppgang og solnedgang. Det er meget enkelt å programmere med utførlig bruksanvisning på norsk. Menyene er tekstbasert og med forklarende symboler. Programmering kan utføres uten spenning tilkoblet.
Med vårt nye astrour for veggboks kan utelyset styres uten å trekke en eneste ny kabel. Det er så enkelt som å bytte ut lysbryteren med dette uret, og utelyset vil styres automatisk etter soloppgang og solnedgang.
Ønsker man at lyset skal slukkes i løpet av natten, kan dette programmeres i uret. Astrouret har 2-polet bryter og leveres ferdig innstilt med norsk tekst i displayet. Enklere blir det ikke!

For montering i standard veggboks 2-polet bryter
Ferdig innstilt
Nå også med mulighet for innstilling/programmering med app
Appen kan settes opp til å automatisk detektere din posisjon for overføring til uret
Mulighet for nattslukking
Automatisk sommer-/vintertidsveksling
Glødelamper 2000W og sparepærer 1000VA 6 år gangreserve

Dokumentasjon

Spesifikasjoner

Tekniske data

Farge (RAL) 9010
Materiale Kunststoff
Montering Innfelt
Farge Hvit

Utførelse

Effekt (W) 2000
Merkestrøm (A) 230
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Innfellingsdybde (mm) 30

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.