Skumringsbryter/dimmer - Gylling Switch BT-2 2-pol Skumringsbryter/dimmer - Gylling Switch BT-2 2-pol
Gylling 1476490

Skumringsbryter/dimmer - Gylling Switch BT-2 2-pol

1 027 kr
(Estimert leveringstid 7 dager)
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

TheSWITCH er en revolusjonerende 2-pol skumringsbryter for montering i veggboks. Bytt din gamle 2-pol bryter med TheSWITCH, last ned appen (Android/IOS), parkoble og du er ferdig. Aktiver dimming for å f.eks. dimme ned lyset i en bestemt periode på kvelden. Du kan deaktivere skumringsbryterfunksjonen og bruke TheSWITCH som en 2-pol dimmer, f. eks. på bad. Perfekt til både eksisterende og nye installasjoner. Bruker din geolokasjon for å beregne tiden for soloppgang og solnedgang. Fungerer perfekt fra sør til nord. NEMKO-godkjent og RS16 kompatibel. Bluetooth (BLE) kommunikasjonsprotokoll. Bevarer minne ved strømbrudd.
Driftspenning: 230V AC, Maks. belastning
LED: 150W*.

*Gjelder dimbare led-lyskilder. For å kunne belaste utgangen med maks. effekt, anbefales det å bruke dimbare lyskilder. Dette gjelder selv om dimmefunksjonen er deaktivert.

Dokumentasjon

Spesifikasjoner

Tekniske data

Farge Polarhvit

Utførelse

Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 84
Dybde (mm) 33
Høyde (mm) 84
Lengde (mm) 84

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.