Bevegelsessensor Takmontert Utenpåliggende 360° Bevegelsessensor Takmontert Utenpåliggende 360°
Esylux 1436854

Bevegelsessensor Takmontert Utenpåliggende 360°

742 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Bevegelsesdetektor med 360° detekteringsområde for takmontering. Rekkevidde på opptil 8 mi diameter ved en anbefalt monteringshøyde på 3 m til bruk i mindre rom og gjennomgangsområder uten eller med svært lite dagslys. 10 A kontaktrelé.
Nullgjennomgangsbryter: Forlengelse av levetiden til releer og lyspærer ved elektroniske forkoblinger (f.eks. fluorescenslamper, LED) ved hjelp av skånsom kobling i nullgjennomgang..
Fabrikkinnstilt for standard bruk. Automatisk lysstyring. Ekstra bryterinngang. Standardmodell som påvegg apparat, innfelt takmontering med tilbehør. Detekteringsområdet kan utvides med parallellkobling. Målrettet avskjerming av bestemte områder ved hjelp av medfølgende linsemaske.

Spesifikasjoner

Tekniske data

Farge (RAL) 9010
Halogenfri Ja
Kapslingsgrad (IP) 40
Isolasjonsklasse II
Materiale Kunststoff
Modell Veggmontert
Montering Påvegg
Tilkoblingstype Skruklemme
Farge Hvit

Utførelse

Effekt (W) 2300
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Diameter (mm) 101
Høyde (mm) 33

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.