Bevegelsessensor PIR 180º 10A Polarhvit Bevegelsessensor PIR 180º 10A Polarhvit
Micromatic 1478836

Bevegelsessensor PIR 180º 10A Polarhvit

1 484 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

SE41204 er blant de beste bevegelsesmelderne i markedet for rask og enkel montering i standard veggboks. Sensoren har et dekningsområde på hele 9 m og nærdeteksjon på 3 m som gir nøyaktig og god deteksjon. SE41204 er et klart førstevalg for automatisk tenn/slukk av lys i små rom som toaletter, boder, vaskerom og arkivrom, eller andre rom hvor man ønsker å bytte ut lysbryter med en bevegelsessensor. SE41204 er liten. Den har et lite koblingshus som bygger lite i veggboksen og gir god plass for kobling. Releet er solid og gjennomprøvd og sikrer få reklamasjoner. SE41204 har justerbar etterløpstid, integrert lysføler og mulighet for enkel overstyring som kan holde lyset tent i fire timer eller slukke lyset før etterløpstiden er utløpt. SE41204 kan tilkoblet laster opptil 2300W og har mulighet for tilkobling av inntil 10 stk. slaver. God koblingsplass . Enkel overstyring . Solid og driftssikker

FUNKSJONER
SE41204 bruker PIR-teknologi for å detektere bevegelse gjennom en DOT-linse.Når sensoren oppdager bevegelse i detekteringsområdet, vil lyset tennes og holdes tent til bevegelsen opphører og innstilt etterløpstid er utløpt.
Sensorens integrerte lysføler vil hindre tenning av lyset ved tilstrekkelig dagslysinnfall. Denne funksjonen er valgfri. SE41204 har en integrert overstyringsbryter. Med et enkelt trykk holdes lyset tent i fire timer og et LED-lys vil indikere 4 timers drift (se figur 2). Denne funksjonen er bevegelses- og dagslysuavhengig. Lyset kan i denne perioden slukkes ved et nytt trykk på bryteren. Den samme bryteren kan brukes til å slukke lyset før etterløpstiden er utløpt. Dette gjøres ved ett dobbelttrykk. Etter et dobbelttrykk vil sensoren være blokkert i 10 sek. før den returnerer til innstilte verdier. Flere SE41204 kan sammenkobles i en Master/Slave funksjon, med inntil 10 stk slaver, for å øke detekteringsområdet (se koblingsskjema 2). Sensoren kan også tilkobles ekstern bryter for manuell tenning av lyset, under forutsetning av at dagslysnivået er under innstilt verdi.

INNSTILLINGER
SE41204 har innstillingsmuligheter enkelt tilgjengelig under dekselet på toppen av linsen (se figur 3). Her kan du velge andre innstillinger enn det som kommer fra fabrikken. Etterløpstiden kan justeres fra 1-30 minutter og luxverdien kan stilles mellom 10 og 10.000 lux. For innstilling av aktuell lux-verdi kan potensiometeret vris til maks, og deretter langsomt ned mot minimum. En LED vil blinke når aktuell lux-verdi passeres (se figur 2). Lux-potensiometeret kan også sette sensoren i slave-modus. Da vris potensiometeret helt til "slave" (maks). I denne posisjonen vil masteren bestemme lux og etterløpstid. SE41204 har innebygget testfunksjon. Ved å stille "time"-knappen til "TEST" vil lyset tennes i 5 sek hver gang det registreres en bevegelse.

VIKTIG!
Første gang SE41204 tilkobles strøm (også etter strømbrudd), vil lyset tennes i 90 sek. Hvis den registrerer bevegelse i dette tidsrommet, vil lyset være tent ut etterløpstiden.

Spesifikasjoner

Tekniske data

Farge (RAL) 9010
Halogenfri Ja
Kapslingsgrad (IP) 54
Materiale Kunststoff
Montering Innfelt
Tilkoblingstype Skruklemme
Farge Hvit

Utførelse

Effekt (W) 2300
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 84
Diameter (mm) 84
Dybde (mm) 57
Høyde (mm) 84
Innfellingsdybde (mm) 25
Utsparing (mm) 45

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.