Ladestasjoner

Vi fører flere typer ladestasjoner for din elbil. Lading av en elbil kan enkelt gjøres hjemme. Her kan du finne en lader som er tilpasset det elektriske systemet ditt. Du har også muligheten til å kunne sette opp og stille inn ladeanlegget så det passer perfekt for elbilen din.  Og du kan justere når på døgnet det skal lades for å gjøre det rimligst mulig.
Det kommer flere og flere ladere på markedet ettersom andelen av elbiler vokser. Vi har hele utvalget som du trenger, fra ladekabel til ladestasjoner. Vårt brede sortiment sikrer deg den beste ladeopplevelsen for deg og din elbil, enten du har fokus på pris, effektivitet eller estetikk. 


Les denne artikkelen om elbilladere for å forstå mer om emnet.  

Se vårt utvalg av ladestasjoner for elbil her

12 treff

Viktig ved valg av ladestasjoner for elbil

  • Forsikre deg om at strømkursen har rett kapasitet og er tilrettelagt
  • Lading i vanlig stikkontakt er kun en nødløsning og bør ikke gjøres i stort omfang. Dette kan fører til økt brannfare og skade på personer, hus og bil.
  • Ladestasjoner for elbil er lett å sette opp hjemme og kan tilpasses mer spesefikt enn på jobben eller andre steder. Ladestasjoner er også laget for og tåler vedvarende høy belastning
  • Ved valg av ladestasjon - tenk på bilens maksimale ladeeffekt og hvor raskt du ønsker å lade bilen. Det er unødvendig å kjøpe en ladestasjon med større effekt enn bilen kan ta imot