Populær
Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Sort Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Sort
Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Sort Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Sort
Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Sort Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Sort
Easee 6600973

Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Sort

6 899 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Easee ladeboks er liten og smart, og et godt valg for deg med en EL-bil. Ønsker du rask lading? Her får du heldynamisk ladeeffekt fra 1,4kW - 22kW som sørger for at du kan lade så raskt som bilen og strømnettet i huset ditt tillater.  Boksen er full av kraft og klar til å topplade bilen din.

Sikkerheten til deg, hjemmet ditt og bilen din er en viktige ting som må ivaretas når det gjelder elbiler og lading. Easee tar hensyn til dette og er designet med tanke på sikkerhet og optimale ladeferdigheter. Den kommer ferdig med et integrert Jordfeilvern type B og temperatursensorer som sørger for at du lader trygt.

  • Lad smartere - Laderen er klargjort for smartlading* 
  • Rask og sikker
  • Full kontroll i app og portal lar deg styre dine ladere etter behov. 
  • 5 års garanti, fra den dagen laderen blir installert
  • To farger, sort eller hvit

*Hva er smartlading?

Smartlading vil si at laderen har en rekke funksjoner utover bare å lade opp bilen din. 

Laderen tilpasser seg alle biler, strømstyrker og strømnett.

Egenskaper og detaljer

Easee sine ladere er både utviklet og produsert i Norge. Derfor er laderen optimal for de norske hjem og forhold. Ønsker du en supersmart elbillader, har du funnet den rette. Den oppdager selv systemet i bilen du kjører og setter seg opp i forhold til dette. Det betyr at informasjonen den finner, gir individuell og optimal ladingen av alle typer biler. Det betyr at du kan tenke på helt andre ting enn tekniske spesifikasjoner. Du kan installeres den utendørs eller inne i garasjen.

Easee ladeboks er utstyrt med integrert 4G tilkobling (e-sim - gratis livet ut), og kan også kobles på WiFi-nettet ditt slik du alltid har tilgang til den fra en annen enhet. Med en tilhørende App har du full kontroll over laderen og bilen til enhver tid. 
Boksen har et minimalistisk design som gjør den så liten som mulig. Dette er gjort med hensyn til å spare miljøet og plassen på veggen din. 

Se nedenfor for flere spesifikasjoner.

Se også her for konfigurering av Easee laderen, for montører.

Oppsummering av Easee Ladeboks

Dette er et perfekt valg hvis du skal kjøpe elbillader. Den er enkel å bruke og har alle funksjoner du trenger. Du kan følge med på ladingen uansett hvor du er og den er trygg i bruk. 

Spesifikasjoner

Tekniske data

Appstyring via wifi Ja
Kapslingsgrad (IP) 54
Isolasjonsklasse II
Kommunikasjon WiFi
Montering Utenpåliggende
Farge Sort

Utførelse

Effekt (W) 22000
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 193
Dybde (mm) 106
Høyde (mm) 256

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.