Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Hvit Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Hvit
Easee 6600974

Easee Home Ladestasjon 1,4kW-22kW Hvit

6 899 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Easee Home Ladestasjon er liten og smart, og et godt valg for deg med en EL-bil. Den er full av kraft og klar til å topplade bilen din. Ønsker du rask lading? Her får du heldynamisk ladeeffekt fra 1,4kW - 22kW, som sørger for at du kan lade så raskt som bilen og strømnettet i huset ditt tillater. 

Easee er opptatt av sikkerheten din. Laderen kommer med et ferdig integrert Jordfeilvern type B, og temperatursensorer som sørger for at du lader trygt. På denne måten ivaretas både din egen, bilen din og hjemmets sikkerhet.  

  • Sikker
  • Full kontroll i app og portal lar deg styre dine ladere etter behov. 
  • Lad smartere - Laderen er klargjort for smartlading*
  • To farger, sort eller hvit
  • 5 års garanti - fra den dagen laderen blir installert

 

*Hva er smartlading?

Smartlading vil si at laderen har en rekke funksjoner utover bare å lade opp bilen din. 

Laderen tilpasser seg strømnettet i huset ditt, alle type biler og strømstyrker.

Egenskaper og detaljer

Easee er utviklet og produsert i Norge. Laderen er derfor optimal for de norske hjem og forhold. Den kan installeres utendørs eller inne i garasjen din. Ønsker du en supersmart elbillader, har du funnet den rette. Den oppdager selv systemet til bilen din og tilpasser seg dette. På bakgrunn av informasjonen den finner, gir den alle biler optimal lading. Det betyr at du kan tenke på helt andre ting enn tekniske spesifikasjoner. 

Easee Home Ladestasjon er laget så liten som mulig for både å spare miljøet, og ikke ta opp så mye plass på veggen din. 

Easee app

Det hører med en Easee App du kan laste inn for både Android telefoner og iPhone. Slik kan du følge med på bilen og lading uansett hvor du er. Du har kontoll til enhver tid, enten du er hjemme, på hytta eller på jobben. 

Her kan du også få ladehistorikk, tilgangskontroll og annen informasjon rett på mobilen. Se linkene på siden her for å få tilgang til din Easee App.

Boksen er utstyrt med integrert 4G tilkobling (e-sim - gratis livet ut), og kan også kobles på WiFi-nettet ditt slik du alltid har tilgang til den fra en annen enhet.

Se nedenfor for flere spesifikasjoner.

Se her for konfigurering av Easee laderen. Dette er for montørene. 

Oppsummering av Easee Home Ladestasjon

Skal du kjøpe elbillader er dette et perfekt valg. Laderen er enkel å bruke, men har likevel alle funksjoner du trenger. Dette er en trygg lader som gir deg muligheten til å følge med på ladningen - uansett hvor du er

Spesifikasjoner

Tekniske data

Appstyring via wifi Ja
Kapslingsgrad (IP) 54
Isolasjonsklasse II
Kommunikasjon WiFi
Montering Utenpåliggende
Farge Hvit

Utførelse

Effekt (W) 22000
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Bredde (mm) 193
Dybde (mm) 106
Høyde (mm) 256

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.