Utelamper vegg

I kategorien “Utelamper vegg” finner du lamper som er beregnet for utendørsmontering på veggen.


Se mer informasjon under produktbildene.

Se vårt utvalg av utelamper vegg her. 

172 treff

Disse kan plasseres på vegger rundt på boligen din, på garasjeveggen eller lignende steder. Lampene gir godt lys og er beregnet for å tåle det norske klimaet med de utfordringer det gir. 
God utendørsbelysning kan være med på å gi en hyggelig stemning utendørs, samtidig som det forenkler aktiviteter der en mørk kveld. Det øker også sikkerheten på området. Monter gjerne utelys på veggen sammen med andre former for lys på uteområdet ditt, som pullerter eller noen nedfelte armaturer.
Vi fører flere typer utelamper for vegg i et meget variert design fra flere kjente produsenter, slik at du kan finne en som passer til deg og din bolig. 
Lampene kan også brukes andre steder som på industriområder, i P-hus, gangtuneller ol. 

Se vårt utvalg av lamper for innendørs bruk her.

Noen av lampene er designet slik at de kan monteres både på veggen og i taket. Dette gir større fleksibilitet for forbrukerne. Her finner du et stort utvalg så du finner helt sikker noe som passer perfekt for deg!

Noe å tenke over ved valg av utelamper vegg

  • Nyere utelamper kommer i ganske mange forskjellige varianter. Ikke bare ser de stilige ut, men de sprer lyset på litt forskjellig måter. Vi kan nevne de med opp/ned lys. Andre lyser mer spredd ut i én retning. Du finner også de med mer standard kuppel. Velg en lampe som sprer lyset slik du ønsker. (Husk at du ser best effekten i mørket)
  • Utelamper for vegg med LED varer lenge og forbruker lite energi
  • Noen vegglamper har også strømuttak
  • Monter gjerne en lysføler som styrer alt utelyset ditt. Kan også kombineres med en bevegelsesføler og/eller som en en del av et smarthussystem
  • Utelys skal alltid ha to-polet bryter