LED strip

En LED lys stripe kan transformere et rom! En av de største fordelene med en led stripe er at de er justerbare og enkle å montere. LED stripe under kjøkkenskapene er et trendy grep. Det vil modernisere og gjøre hjemmet mer stilfullt, og på samme tid gi godt arbeidslys. Fleksibiliteten og funksjonaliteten til en LED stripe gjør at de vil passe i det fleste rom, både kjøkken, stuen eller soverommet. Vi tilbyr også LED stripe til utendørs bruk. 

42 treff

Vi har et stort utvalg LED striper, både til inne- og utendørs bruk. Det finnes flere fordeler med en LED stripe, en av dem er friheten. LED striper monteres raskt og enkelt, og kan ha en enorm påvirkning på huset eller rommets fremtoning. Led stripe under kjøkkenskapene vil både være stilig og modernisere huset, men også fungere som godt arbeidslys. 

 

Fordeler med led strip

  • Kommer i ulike lengder og er enkle å tilpasse
  • Fleksibiliteten gjør at de enkelt bøyes rundt kanter eller buer
  • Det finnes egne led strips til utendørs bruk som tåler fuktigheten

 

Utendørs LED stripe vil både skape stemning, øke din egen trygghet og løfte huset. Utendørslys er et interiørgrep som vil få hjemmet til å se langt mer moderne og stilfullt ut. Lys ute inviterer til å nyte utendørsarealene, og bidrar til å forlenge sommerkvelden.