Uniboks Downlightboks Lav Justerbar Hvit Uniboks Downlightboks Lav Justerbar Hvit
Unilamp Luzense 3224921

Uniboks Downlightboks Lav Justerbar Hvit

57 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Luzense downlightboks lav brukes til downlights som ikke bygger mye i høyden. Du kan da beholde mye av isolasjonen over boksen samt tilfredsstille byggekravene om luftavstand mellom lyskilder og isolasjonsmatter. 

 

  • Høyde: 48mm
  • Produsert i flammehemmende plast
  • Justerbar i lengderetning
  • Utsparing for 16mm og 20mm K-rør

 

Egenskaper og detaljer

 

I og med at flere og flere norske hjem i dag har downlights, har man også forsket på hva varme fra lyskilder kan gjøre med materialene rundt plasseringen. Lys avgir varme, så for å unngå fare for brann må man ha luftavstand til brennbare materialer. Dette har man ikke hvis man setter lampen rett i takplaten under isolasjonen. En downlightkasse er genial løsning for å tilfredsstille disse kravene. 

Moderne LED-lys avgir mindre varme og fyller ofte mindre plass. Da kan du bruke en lav downlightboks som denne. Du oppfyller kravene samt at du beholder det meste av isolasjonen over lyskildene. Har du mer varmeavgivende lyskilder må du bruke standard stor boks. En ulempe med denne er at du mister mer av isolasjonen over boksen. 

Luzense downlightboks lav bygger kun 48mm i høyden, den kan monteres uten bruk av verktøy og er laget så den kan skyves ut eller inn for å justeres i forhold til stenderverket.. 

Festing av K-rør for downlightkabel kan gjøres uten bruk av skapmuffe.

Se flere spesifikasjoner nedenfor

Oppsummering av Luzense downlightboks lav

Dette er en enkel og rimelig løsning for å oppfylle byggeforskrifter og samtidig beholde isolasjonsfaktoren i boligen. 

Dokumentasjon

Spesifikasjoner

Tekniske data

Materiale Kunststoff/termoplast
Modell Lav
Farge Hvit

Dimensjoner

Bredde (mm) 250
Høyde (mm) 48
Innfellingsdybde (mm) 48
Lengde (mm) 570

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.