Juno COB Downlight 8W Rehab Børstet Stål Juno COB Downlight 8W Rehab Børstet Stål
Unilamp Luzense 3224949

Juno COB Downlight 8W Rehab Børstet Stål

199 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Lavtbyggende LED downlight til innfelling. Stor dekkring for å dekke utsparringsmål fra 84mm til 165mm. LED 8W COB. Høyde 59mm fra underkant himling. Leveres med 180mA konstanstrøm driver. Downlighten er dimmbar og kan dimmes ned helt flimmerfritt med en rekke ulike dimmerkombinasjoner.

Armaturen leveres ferdig sammensatt/sammenkoblet med LED driver. hurtigkoblinger med mulighet for viderekobling. COB (chip on board) teknikk med Prismacob optikk gir et realistisk halogenlignende lys, høy ytelse og lav blending. Lav høyde kombinert med veldig liten varmeutvikling gjør at denne downlighten kan monteres i lave downlightskasser. Innebygget branntetting, brannklasset for bruk i 90 min. brannhimlinger.Armaturen har meget gode dimmingsegenskaper og dimmes med trailing(bakkant) edge dimmer. Anbefalt dimmer er Unidim fra Unilamp. Armaturen kan også brukes med en rekke andre dimmere og styringssystemer.

Lysstyrke: 520lm,
Fargetemperatur: Varm hvit. 2700K.
Strålevinkel: 40°. 25° Tiltbar. Klasse 2, IP44.

Utsparring fra-til: 83-165 mm.

Spesifikasjoner

Tekniske data

Fargetemperatur (K) 2700
Kapslingsgrad (IP) 44
Isolasjonsklasse II
Levetid (t) 50
Lysstyrke (lm) 520
Materiale Aluminium
Montering Innfelt
Farge Børstet stål

Utførelse

Dimbar Ja
Effekt (W) 8
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Diameter (mm) 180
Høyde (mm) 59
Utsparing (mm) 83

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.