Downlightpakke 10stk 2700K Njord hvit Downlightpakke 10stk 2700K Njord hvit
Norlamp 89036

Downlightpakke 10stk 2700K Njord hvit

3 990 kr
Ukjent leveringsdato
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

En komplett downlightspakke med alt du trenger for en moderne lyssetting til hjemmet. Her får du alt i en pakke, med nøye utvalgte komponenter som passer sammen.

 

Egenskaper og detaljer

I moderne norske hjem er det mer og mer vanlig med downlights. I denne pakken  får du lamper med et pent design som passer i de fleste tak. De er laget i robust aluminum og kan bestilles lakkert i hvit eller sort. 

Kabelen er spesiallaget for downlights og følger alle norske forskrifter. Den trekkes lett i rør fra bryteren og fordelt ut til kassene som følger med. Kassene er fleksible og kan enkelt tilpasses stenderverket i taket. Når snekkeren og maleren er ferdig med taket kan selve downlightene installeres. Husk å ta godt vare på tegningen og målene for å finne igjen boksene.

Høye kvalitetskrav er kjernen i våre produkter. Vi i Lumier stiller høye krav og tar valg basert på lang erfaring og høy kompetanse. Alt er tilrettelagt for norske standarder.

Lampene kommer i to fargetemperaturer og kan selvfølgelig dimmes*. Du velger selv ut i fra eget ønske og hvilket rom det skal plasseres i. 

Se nedenfor for flere spesifikasjoner.

Oppsummering av Downlightpakke Njord hvit


Her får du en komplett pakke med alt du trenger -  i én bestilling. Ønskes det ekstra deler, som mer kabel eller ekstra lamper kan dette bestilles i tillegg.

 

Spesifikasjoner

Tekniske data

Energimerke A+
Fargetemperatur (K) 2700
Kapslingsgrad (IP) 44
Isolasjonsklasse II
Lysstyrke (lm) 610
Materiale Aluminium
Montering Innfelt
Skruesystem 2
Utstrålingsvinkel (°) 40
Farge Hvit

Utførelse

Dimbar Ja
Dimming faseavsnitt Ja
Dimming fasepåsnitt Ja
Effekt (W) 8
Ra/CRI 95
SDCM 2
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Diameter (mm) 95
Høyde (mm) 36
Innfellingsdybde (mm) 36

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.