Downlight Njord 360 WarmDim Hvit Downlight Njord 360 WarmDim Hvit
Downlight Njord 360 WarmDim Hvit Downlight Njord 360 WarmDim Hvit
Norlamp 3202905

Downlight Njord 360 WarmDim Hvit

5.0
2 anmeldelser
399 kr
20+ på lager
  • Norsk nettbutikk
  • Rask levering
  • Fri frakt over 1000,-
  • 60 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Downlight Njord 360 WarmDim er en toppmoderne downlight laget av høy kvalitet. Bruken av downlights øker, og har blitt et velkjent element i moderne hjem. Med denne downlighten fra Norlamp, skjules lyskilden samtidig som man får masse lys. 25° tilt, 360 grader.

 

  • Lav innbyggingshøyde

  • Kan monteres ute eller inne

  • Enkel montering

  • Dimbar


Egenskaper og detaljer

Njord er bygget opp med gjennomgående høy kvalitet i alle ledd. Den har linseoptikk, aluminiumshus og toppavdekning bygget med hensyn til svært lav nedlekting. Det betyr at du kan bevare mer av takhøyden. Den kan monteres i boks eller overdekket av isolasjonsmatter. 

Den nøyaktige mengden lys i et rom avhenger av bruksområde. Downlights til en stue trenger f.eks. mindre lys enn downlights til et bad. Mengden lys vi ønsker avhenger også i stor grad av personlige preferanser. Det er som regel gunstig å beregne mer enn man tror. Da kan man med fordel montere en dimmer sammen med lyskildene, slik at man til enhver tid kan regulere lysmengden etter ønske og behov.  

Passer hulldiameter 76-83 mm.

Se flere spesifikasjoner nedenfor.

Vil du ha lys inn i et møbel? Se da vår møbeldownlight her.

 

Oppsummering av Downlight Njord 360 WarmDim


Her har du en meget anvendelig downlight. Produktet er nøye designet i forhold til norske forbrukere og byggkonstruksjoner. LED har flere fordeler, og er både økonomisk og fremtidsrettet. Dagens generasjon LED-lys oppleves mer behagelig og har mer naturlig lys en de første som kom på markedet.

Spesifikasjoner

Tekniske data

Fargetemperatur (K) 2000-3000
Kapslingsgrad (IP) 44
Isolasjonsklasse II
Lysstyrke (lm) 630
Materiale Aluminium
Montering Innfelt
Utstrålingsvinkel (°) 40
Farge Hvit

Utførelse

Dimbar Ja
Effekt (W) 8
Ra/CRI 95
Spenning (V) 230

Dimensjoner

Diameter (mm) 95
Høyde (mm) 36
Innfellingsdybde (mm) 36
Utsparing (mm) 83

Anmeldelser

Sortera etter:

Spørsmål og svar

Lumier er etter §21 i Forskrift om elektrisk utstyr pliktig til å informere om at elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i fast elektrisk anlegg, kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Les mer om hva du selv kan gjøre av elektrisk arbeid her.