Arbeidslamper LED

Her finner du proffe arbeidslamper med LED som du kommer til å bli glad i. 


Se mer informasjon under produktbildene.

Se vårt utvalg av arbeidslamper LED her.

6 treff

Mange arbeidere mener at godt lys ikke bare er viktig, men at det er halve jobben. Og når det er blitt så enkelt som det er nå med arbeidslys på batteri med LED, som gir ekstra godt lys, er det bare å sette i gang.

Vi tror på at LED er fremtiden, også som arbeidslys. Dette tåler mer, bruker mindre strøm, blir ikke like varm som en tradisjonell halogenlampe og har lengre levetid. Dessuten i kombinasjon med et oppladbart batteri så trenger du ikke ta med skjøteledning eller lete etter en stikkontakt med strøm i for å koble den til. 
Passer perfekt på byggeplasser hvor det kan være langt mellom byggestrømkassene, samt ute på gården under bilen en mørk kveld. 
De fleste av arbeidslampene vi fører kan justeres i diverse retninger samt lysstyrke.

Du finner også noen kule  LED strips som kan brukes som utendørs  og innendørs arbeidsbelysning

Ting å tenke på ved valg av arbeidslamper LED

  • Vi fører arbeidslamper med forskjellig lysnivå. Mer lys vil også tappe batteriet raskere. Derfor har noen av de lampene med mest lys også større batteri. Dette gjør dem litt tyngre. Så finn ut lysmengden du trenger først
  • Skal du ha en håndholdt lampe eller en til å sette fra deg?
  • Velg en robust lampe som tåler en trøkk. Mange arbeidslamper blir utsatt for mye når de gjerne blir liggende i en bil for så å bli tatt med på forskjellige arbeidsplasser
  • En lampe som tåler støv og vann vil være mer holdbar over tid