Belysning

Lumier brenner for god belysning. Vi har lang erfaring i bransjen, og utvalget vårt består av håndplukkede merker som tilbyr kvalitetsprodukter. Med slagordet vårt «Hverdagshygge med lys og varme» har vi et stort utvalg slik at du kan finne den perfekte belysningen til ditt hjem. 

1401 treff

Vi fører et stort utvalg belysning. Finn produktene du er på utkikk etter, vi har innendørs og utendørs belysning, og fører et stort utvalg downlights, og interiørbelysning.

 

Vi i Lumier vet viktigheten av kvalitetsbelysning, og våre leverandører er nøye utplukket. Vi har vårt eget merke, Luzense og fører også andre kjente merkevarer. Hos finner du belysning til mange ulike formål. Vi har noe for alle og enhver, både enkle standardlys og mer dekorative og luksuriøse lys. 

Noen steder trenger vi godt lys for å jobbe, lese, eller lignende. Andre ganger ønsker vi en fin lyssetting for stemningen sin skyld. Vi har mange gode guider om belysning her om du ønsker å lære mer. 
Utendørsbelysning blir stadig mer populært. Det setter umiddelbart et mer moderne preg på huset, samtidig som det øker tryggheten til deg og dine.


Tips når du handler belysning og lamper på nett: 

  • Belysning blir ofte delt opp i 2 grupper: lamper for områdebelysning og lamper for spot-belysing/effektbelysning. Handle etter hvilken effekt du ønsker å oppnå!

  • Det er bedre å ha for mye lys, som du heller kan dimme ned istedenfor å ha for lite og angre på valget senere

  • Velg LED med lavt strømforbruk når du kan det. De varer lengre og forbruker mindre energi.